Rólunk


E-mail cím: Jelszó: Jelszóemlékeztető Regisztráció
Rólunk

Köszöntünk mindenkit a titok69 Swinger Klub oldalán!

Saját swingeres élményeink után úgy döntöttünk, hogy mi is gazdagítanánk a hazai swinger lehetőségek tárházát. Szeretnénk, ha a klubunk hűen tükrözné - a nevével is fémjelezve - a jelképes jelentését, és valóban a felnőttek titkos játszóházának színterévé válna.

Alkalmat adunk arra. hogy akik színesíteni vagy kiteljesíteni szeretnék, szexuális életüket tudjanak a hangulatuknak épp megfelelő helyszínen, illetve társaságban szórakozni. Minden estére igyekszünk kitalálni érdekes társas programokat, azonban tekintettel leszünk a vendégeink igényeire is, mivel szeretnénk a klubbot a maga zártsága ellenére is egyre népszerűbbé tenni. Tesszük ezt azzal a célzattal, hogy minél többen látogassatok el hozzánk, ezáltal is tágabb lehetőségetek legyen az ismerkedésre. Az rajtad múlik, hogy megpróbálod-e az ismeretlent, ami eddig csak a fantáziádban létezett.  Természetesen azokat is szívesen látjuk, akik nálunk randiznak, és párban érkeznek. Ha párokkal szeretnél találkozni, el kell jönnöd hozzánk pénteken és/vagy szombaton!

Mi nem a magunk szórakoztatására hívtuk életre klubunkat, hanem Nektek kínálunk egy újabb a lakóhelyetekhez közelebbi ismerkedési lehetőséget. A klub helyiségeit úgy alakítottuk ki, hogy közvetlen légkört tudjunk teremteni a rendelkezésre álló mintegy 140 m2 alapterületen.  A beérkező igényekre figyelemmel természetesen nem zárkózunk el a további fejlesztésektől sem.

Elképzelésünk annyiban tér el a szokásoktól, hogy egy kicsit másként készülünk a fogadásotokra, vendéglátásotokra. A klubesteket főleg PÁROK és HÖLGYEK számára szervezzük. Szóló férfiakat csak párok vagy szóló hölgy igénye esetén fogadunk.

Természetesen az "ÁPOLT, IGÉNYES, INTELLIGENS." megjelenés alap követelmény!
Mindannyiunk közös érdeke, hogy csak azok a jelentkezők lépjenek a klubba, akik elfogadják az etikettet, nem ápolatlanok, igénytelenek, valamint a vendégkörbe tartozással nem kívánnak visszaélni!

Célunk a hetero, és biszexuális párok részére a kulturált klubélet feltételeinek megteremtése a swingerben tapasztaltak, valamint az azt kedvelők, vagy csak az éppen kíváncsiak részére!

Az interneten (www.titok69swinger.hu) megjelenő nyilvános adatokon kívül konkrét információkat nem adunk ki, csak a személyes beszélgetések során. A kölcsönös bizalom jegyében eleinte minden vendégünket szeretnénk személyesen megismerni!

Amit garantálunk: igényes kellemes környezet az egymást feloldó forróságban, diszkréció, válogatott vendégkör, kedvező tagsági hozzájárulás, kényelmes bútorok, matracok, jelképesen zárható ajtajú szobák.