A klub szabályzata


E-mail cím: Jelszó: Jelszóemlékeztető Regisztráció
A klub szabályzata

1. számú szabály

A titok69 klub tagsági feltétele a legalább betöltött 18. életév! Ennek ellenőrzésére elkérhetjük valamilyen okmányodat, de a belépést más esetben csak ránézésre döntjük el ! Felső korhatár nem korlátozott. A parti-ra történő regisztrálással, és hozzájárulás átadásával elfogadod a klub házirendjét, és tudomásul veszed annak betartását. Amennyiben az etikettet, valamint a szabályokat nem vagy képes betartani, akkor semmi keresnivalód nincs nálunk!
 

A házirend betartása mindenkinek kötelező!A titok69 swinger klub tagjai követik a klub szabályait, és a részvételükkel a swinger írott és íratlan szabályait feltételek nélkül elfogadják. Információkat a www.titok69swinger.hu honlapon teszünk közzé.

 

2. számú szabály

 

TILOS!A drog, a túlzott alkoholfogyasztás, a kijelölt helyen kívüli dohányzás, a prostitúció! A pénzért szexuális szolgáltatást végzők (prostituáltak, hostessek)számára nem állunk rendelkezésre. A kábítószert, pszichotróp anyagokat használók ne látogassák a klubot, mivel nem kívánjuk a klub tagjait kellemetlenségeknek kitenni. Amennyiben bármelyik vendégünknél csak a gyanúja is felmerül annak, hogy pénzt fogad el, vagy pénzt fizet szexért, azonnali hatállyal véglegesen kitiltjuk.

 

A hozzájárulás korlátlan italfogyasztást tartalmaz, de az alkohollal mértékkel bánjatok! Csak annyit fogyasszatok ami a gátlások oldódásához szükséges. Sem a hölgyeknél, sem az uraknál nem vonzó az ittasság, valamint a teljesítőképességet is negatívan befolyásolja. A túlzott mennyiségű alkoholt fogyasztó vendégekből nem kérünk, mivel a kötekedő, részeg résztvevő az általános hangulatot rontja. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy ezeket az embereket, indoklás nélkül a klub látogatásától eltiltsuk.

Étel, ital csak az étkezőben, ill. a bárban fogyasztható. Kérjük, hogy a poharat soha ne tegyétek a padlóra, mert könnyen eltörhet, és balesetet okozhat.

 

3. számú szabály

Minden új látogatónak meg kell ismernie a swinger klub belső szabályait, amelyeket szigorúan be kell tartania, és a belépésével elfogadja a részvétel összes feltételét! A swinger klubest egy magánjellegű rendezvény, ami azt jelenti, hogy nem vagyunk kötelesek, bárkit, bármikor beengedni. Fontos számunkra hogy minden egyes tag, aki a hozzájárulást átadja, kellemes körülmények között töltse az este további részét. Gondoskodunk róla, hogy a rendezvényt illetéktelenek ne zavarhassák meg, valamint akik vétettek az etikett és a belső szabályok ellen és részvételük kellemetlen mások számára ne jelenjenek meg más alkalommal.

A klubba belépő férfiak és nők nem szenvedhetnek semmilyen látható szervi, illetve súlyos fizikai vagy mentális zavarban. A swingerező felek legyenek teljesen egészségesek, mentesek minden szexuális-, bőr-vagy bármely más fertőző betegségtől!
 

4. számú szabály

A swingers klubban csak a látogatók számára kijelölt területeken lehet tartózkodni. Programjainkon a részvétel és a közös helyiségek használata mindenkinek a saját felelősségére történik. A szobákban és a közösségi játszótereken a teljes világítás lekapcsolása balesetveszélyes, ezért kerüljétek azt. A swingers klub összejövetelen minden látogatónak illik kulturáltan viselkedni, és a klub berendezéseit, készülékeit nem rongálhatja kárt nem okozhat. Nem járulunk hozzá, hogy a rendezvényre a klubtag háziállatát magával hozza.
 

5. számú szabály

A szobákba biztonsági okokból ne vigyetek üveg poharakat, mert azok eltörve sérüléseket okozhatnak. A szomj oltásra ideális terület a társalgó, illetve a bár helyiség. Dohányozni csak a földszinti társalgóban és a bárpultnál lehet. Az étkezőben a nemdohányzókra való tekintettel ne gyújtsatok rá! A hölgyek magas sarkú cipőben papucsba nagyon jól néznek ki, de a hegyes sarokfelületek a matracokon igen csúnya lyukakat hagynak. Kérjük, vegyétek le mielőtt beléptek a szivaccsal borított területekre! Megfelelő lábbelit, váltó cipőt, hozz magaddal.
 

6. számú szabály

Törölközőt, papírtörlőt mindenhol elhelyezünk a házban.
 

Kérjük, higiéniai okokból bárhová ültök fekszetek, terítsetek törölközőt magatok alá.


A klub kötelessége annak biztosítása, hogy a szabályokat betartsák és a biztonságos szex feltétele ként (kondom) rendelkezésre álljon. Kivételt képez, ha a résztvevő felek a védekezés módjáról másként döntenek! Óvszer korlátlanul áll rendelkezésetekre, minden szobában a kihelyezett tartóedényekben találjátok. A használt törölközőt, óvszert a biztosított ládába, kosarakba kérjük dobni. A matracok között vagy a földön hagyva, nem igazán esztétikusak, valamint az utánatok oda telepedők részére kellemetlenséget okoztok. Így hát ne tégy olyat aminek te magad sem örülnél. Kérjük minden esetben hagyjatok rendet magatok után, mert senki sem szeretne szeretkezés előtt utánatok rendet tenni. Az akciókhoz használt lepedőt, törölközőt az arra kijelölt szennyes tartóba kérjük elhelyezni.
 

 

7. számú szabály

 

A klub belső helyiségeiben hang, fénykép illetve video felvételt készíteni TILOS!


Azon eszközöket, amelyek a felvételek készítésére alkalmasak az öltözőben kérjük elhelyezni. Szexuális segédeszközök átlátszó tasakokban nyíltan a klubtagok tudtával a helyiségekbe bevihetőek.
 

 

8 számú szabály

 

Amikor éjjel elhagyjátok swinger klubot, arra kérünk mindenkit tartsa tiszteletben a környezetünkben élők nyugodt pihenéshez való jogát!


A swinger klub látogatóinak –a környezetben lakókra tekintettel- megfelelő öltözetben és ápoltan kell a rendezvényre érkezni. Az egyéni ápoltsághoz szükséges személyes eszközöket hozd magaddal. Érkezéskor és távozáskor is kérjük, hogy halkan közlekedjetek, ne legyetek harsányak, mert szeretnénk megőrizni szomszédjaink nyugalmát! Köszönjük.