Klubkalauz


E-mail cím: Jelszó: Jelszóemlékeztető Regisztráció
Klubkalauz

A titok69 swinger klub Debrecen kertvárosi övezetében helyezkedik el. A legfontosabb alapelvük a diszkréció mellett az intimitás zavartalanságának biztosítása! Minden résztvevő részére telefonon, és e-mailben adunk tájékoztatást a swinger klubban tervezett látogatásával kapcsolatosan felmerülő kérdésére

A titok69 swinger klub nyitvatartási ideje

A swinger klub, minden szombaton, igény szerint pénteken is fogad látogatókat. A szervezett swinger parti, abban az esetben kerül lemondásra, ha az érdeklődő párok száma (4 pár) alapján a rendezvényt más időpontban fogjuk megtartani. Tehát a rendezvény megtartásának feltétele a megfelelő számú párok részvétele, ezért kérünk minden érdeklődőt, hogy a részvételt legalább egy nappal előbb jelezze.

A swinger parti kezdődő időpontja 21:00 óra. A zárás tervezett végső ideje 05:00 óra
 

A swinger esten való részvétel feltételei

A klub indulásának kezdetén minden esetben - a szervezhetőség és a rendezvény elhalasztásának elkerülése érdekében - 1 vagy több nappal előre kérjük jelezni a részvételi szándékot az info@titok69swinger.hu email címen lehet jelezni.

Érkezéskor minden vendég a swinger klub öltözőjében egy külön szekrényben helyezheti el az utcai öltözékét. Mindenki a saját maga által választott szexis öltözetben lépjen a klub társalkodó-bár helyiségébe. Megérkezés után korlátozás nélkül használhatók a klub közösségi helyiségei. A szobák kialakítását úgy oldottuk meg, hogy a speciális „kukkoló” igény kielégítése kellemes ülőhely igénybevételével történjen. A szobák ajtóiból is meg lehet nézni, hogy mi történik a szomszédos két szobában, és ezzel senkit sem fogtok zavarni. Tapasztaljátok meg az ihletet a helyszínen, mivel a megoldás szó szerint „kéznél” van.
 

A klub rendezvényein elsősorban csak párok (szeretők, élettársak, házastársak) továbbá szóló hölgyek, és bizonyos feltételekkel szóló urak vehetnek részt. Biszexualitás csak a nők számára engedélyezett Szóló férfiak csak a meghirdetett rendezvényekre, a szóló hölgyek arányában és a swinger párok kérésére vehetnek részt. A belépés feltétele minden esetben az előzetes bejelentkezés, amelyről az üzenő falon, vagy telefonon adunk tájékoztatást.

A részvétel alsó korhatára a legalább 18. életév betöltése, a felső korhatár nincs korlátozva.

Mivel mi egy privát swinger klub vagyunk, ezért nem kötelességünk bárkit beengedni. Fenntartjuk a jogot, hogy elutasítsuk vagy kiutasítsuk azon személyeket, akik megjelenésükkel, viselkedésükkel kellemetlenséget okoznak másoknak.

Minden tevékenységnek önkéntesnek kell lennie, és közös megegyezésen kell alapulnia. Nem lehet kényszeríteni senkit az akaratával ellentétes helyzetre vagy tevékenységre!

Azért vagyunk, hogy a hibákat kijavítsuk, de nem mindig veszünk észre mindent ezért kérjük, szóljatok mondjátok el nekünk, mi az ami zavar benneteket. A polcokról hiányoznak a törölközők, és az óvszerek elkoptak, vagy ápolatlan, zavaró valamelyik vendég viselkedése, illetve nem megfelelően közeledik. Amennyiben elmondjátok, mit szeretnétek, akkor azon tudunk változtatni, amiről viszont nincs tudomásunk azon eléggé nehéz. Azt szeretnénk, ha mindenki jól érezné magát nálunk, és visszatérne újabb kellemes élmények átélésére.

A ház személyzete a Ti kényelmeteket és nem a kényeztetéseteket szolgálja.

Kellemes időtöltést, szórakozást kívánunk az érzékek birodalmában!