Gyik


E-mail cím: Jelszó: Jelszóemlékeztető Regisztráció
Gyik

Mikor érdemes hozzánk eljönni?

Természetesen minden alkalommal, amikor igényetek van rá. Gyertek el, nézzetek körül, és döntsétek el Ti, hogy mikor érdemes jönni!

 

Hogyan kell bejelentkezni?

Minden résztvevőtől (pártól) lehetőleg 1 vagy több nappal előre kérjük a bejelentkezést a vendéglátás színvonalának eredményes fenntartása érdekében. Mielőtt tervezitek a swinger klub látogatást interneten keresztül jelezhetitek a részvételi szándékaitokat a info@ titok69swinger.hu email címen, vagy hívjátok a klub telefonszámát +36-70/5480569 18-22 óra között.
Javasoljuk, hogy a klublátogatás napján erősítsétek meg a részvételi szándékotokat

 

Nem probléma, ha első este csak nézelődünk?

A swinger világában semmi sem kötelező. Az élmények sokaságának feldolgozásához mindenkinek más-más időre van szüksége. Javasoljuk, hogy a saját értékrendetekre figyelemmel szokjatok hozzá az új helyzethez, élményeiteket nyugodt környezetben beszéljétek át. A legfontosabb, hogy a visszatérés érzésével, szándékával távozzatok.
Ha alkoholt fogyasztunk, nem vezethetünk. Tudtok megoldást a szállás kérdésében?
A klub helyiségeiben biztosítunk ott alvási lehetőséget (1000Ft/fő), illetve a városban működő panziókban tudunk olcsó szálláslehetőségre ajánlatot tenni. Az előzetes szobafoglalásban is tudunk segítséget nyújtani.

 

Kik járnak swinger klubokba?

A kor (18 év fölött), testalkat, kinézet egyáltalán nem fontos, de az ápoltság viszont alap követelmény. A szemérem körüli szőrtelenítés is egyéni. Van, aki a csupaszt kedveli vagy éppen a mintára szabottat vagy a bozontot. Még a ruházkodásban is a saját ízlésed az irányadó.

 

Mit tegyünk, ha ismerőssel futunk össze?

Legjobb módszer a természetes viselkedés, mivel a közös érdeklődésetek vezetett a látogatásotokhoz. A közös titkotok megőrzése mindenkinek érdeke!

 

Olvastunk a klub honlapján az ajánlott öltözetről. Nem maradhatnánk mégis „utcai” ruhában?

A swinger klubokban a résztvevők mindenhol elvárják, hogy kölcsönösen tartsák be az öltözködési előírásokat.

 

Milyen legyen az öltözet?

Az alkalomhoz, egyéniségedhez illő, amelyben jól érzed majd magad.
Hölgyeknek ajánlott: A szexis alsó, illetve fehérnemű, top, babydoll, harisnya
Férfiaknak ajánlott: alsónadrág, atléta, póló

 

Mit tegyünk, ha zavar valakinek a jelenléte, közeledése?

A kellemetlen közeledésre határozottan, de udvariasan mondjatok nemet. A swinger klubban ennek elfogadása megkérdőjelezhetetlen. Szükség esetén értesítsétek a személyzetet.

 

Mikor, melyik nap jobb a hangulat?

Ahhoz hogy jól érezd magad nem feltétlenül szükséges nagyobb társaság. A hangulat minden esetben a résztvevők személyiségétől függ. Légy kedves, nyitott, elfogadó és a többi majd jön magától.

 

Mikor találkozhatok újra az este során számomra szimpatikussá váltakkal?

Nem tudunk pontos választ adni, mert senki nem jelenti be előre következő látogatásának időpontját. Ha biztosra akarsz menni, beszélj meg ide randikat!

 

Nincs felső korhatár, de nem vagyunk Mi ehhez túl idősek?

Hozzánk fiatalok és a fiatalos gondolkodásúak járnak. A szex kortalan, és csak a "varázslatos" személyiségedtől függ, milyen hamar tudsz alkalmazkodni a társasághoz.

 

Vajon megfelelünk alkatilag?

Miért ne? A swinger nem csak a manöken alkatúak lehetősége.

 

A női biszexualitás elfogadott?

A swinger világában igen. Sok pár hölgytagja érkezik olyan elképzeléssel, hogy kipróbálná a szexet egy másik hölggyel is.

 

Elvárható-e a biztonságos szex?

Az óvszert korlátlanul biztosítjuk, a használatát feltétlen ajánljuk. A szabályrendszer tartalmazza, milyen egészségügyi esetekben kerüljétek a klub látogatását. Védelem nem csak sajátmagunk érdeke, hanem a partnerünk iránt érzett felelős magatartás is.