Bevezetés a swingerbe


E-mail cím: Jelszó: Jelszóemlékeztető Regisztráció
Bevezetés a swingerbe

"A swingelés lényege, hogy társunkkal együtt jussunk a szexuális élmények magasabb fokára. Bizonyos párok nőt vagy férfit vonnak be erotikus játékaikba, mások négyesben, hatosban, vagy még nagyobb létszámban gabalyodnak össze. Az akciók során fogják egymás kezét, s ha távolabb kerülnek egymástól, legalább szemükkel simogatják egymást. Bár idegen testet érintenek, a lelki kapocs egy pillanatra sem szakad meg."

( Szarka Sándor. A csoport-szex bűvöletében)
 

Mi a swinger?

A klasszikus swinger egy új életérzés megtapasztalása, a felszabadult, az alakoskodásmentes szexuális élmény átélése a társunkkal együtt. Tehát a swingert a párok szexuális életének a színesítésére, kiteljesítésére találták ki és nem a hiányos szexuális élet helyettesítésére. Sokan vannak, akik így megtalálják a szexuális életük fűszerét, ami a swinger. Itt találnak új barátokat, mivel mindannyiunk közös érdeklődésének megfelelnek az itt átélt események.

A Swingers angol szleng szó. Jelentése nyitott és intenzíven szexuális életet élő személyekre utal. Napjainkban egyre többen ismerik a szót, de igazi jelentését nem. A Swinger szó hallatán általában úgy gondolják, ez csak szimplán csoportos szex.  Ez nem teljesen igaz. A Swinger szokatlan szexuális élmények összessége, amely többek között természetesen magában foglalja a csoportos szexet, de lehet csak szemlélődni, és nézni amint mások szeretkeznek. Felejthetetlen élmény látni mások szeretkezését, vagy a kiválasztás után csatlakozni azokhoz, akikkel közösen szeretnétek élvezni a gyönyör perceit.

Ezzel szemben egész más tapasztalatokhoz juthat, aki átlépi egy klub kapuját. Hogy miért klub és nem otthoni swinger parti? Gondoljatok bele: 4 vagy több ember egyazon időben, egy helyen ugyan azokkal a vágyakkal éppen egymásra hangolódva. Még ha van is hely és alkalom elég körülményes kivitelezni. Az otthoni parti keretében benne van a kapcsolat létesítés kényszere a későbbi negatív következményekkel. Ha már időt és fáradságot sem kíméltetek ne rontsátok el az emberi kapcsolatokat sértődéssel, rossz hangulattal.

A klubban következmények nélkül mondhatsz nemet. Ezért kapott létjogosultságot az, hogy megteremtsük erre a célra kellemesen kialakított magán klubunkat. Egy hely ahol teljes diszkréció mellett ki-ki megtalálhatja azt a fajta szexuális élményt, ami az ő életébe belefér. A klub gondoskodik a ház tisztaságáról, üzemeltetéséről a vendégek ellátásáról, az étel, ital, óvszer illetve a tisztálkodáshoz szükséges eszközökről, melyeket a hozzájárulás tartalmaz. Egyben a "házigazda" feladata az is, hogy figyeljen a társaság igényeire és arra, hogy szórakozásukat ne zavarják. Minden ember más, ahogy minden este is más, ezért különböző igényekkel lépik át a kaput. Sokan csak párjukkal szeretnének egy kellemes izgalmas estét eltölteni, ismerkedni, hallani, érzékelni másokat, ezzel feldobni szexuális életüket. Vannak, akik többre vágynak érintkezni másokkal, akár többesben is. Ez mindenkinek a magánügye egészen addig a pillanatig, amíg tolakodó vagy vulgáris viselkedésével nem zavarja a vendégeket.

 

Hogyan történik a klublátogatás?

Érkezéskor a személyzet valamely tagja fogad Benneteket, bejelentkezés (elég keresztnév vagy becenév) és a hozzájárulás átadása után bekísér az öltözőbe ahol átöltözhettek. Amennyiben először jártok, nálunk szívesen körbevezetünk, hogy mit hol találtok. Ezt követően bekísér a társalgóba, ahol megtaláljátok a bárt ez a terület alkalmas igazán az ismerkedésre. A kezdő, vagy újonnan érkező pár belépésével nem zavarja a társalgóban zajló folyamatos szórakozást, mivel diszkréten lehet csatlakozni a klub belső helyiségeiben lévőkhöz. Egész este folyamán svédasztalos büfé vacsora áll rendelkezésetekre. Látogatónk legyen társaságkedvelő és barátságos a rendezvényen résztvevő emberekhez.

Milyen lesz a hangulat, ez leginkább csak rajtad, és a résztvevőkön múlik!
Ha nem jössz el, sosem tudod meg! Gyertek el, és érezzétek nagyon jól egymást!

Ismerkedés

Az ismerkedésbe a klub személyzete nem tud belefolyni, de javasoljuk, ha valakivel szeretnétek megismerkedni, üljetek le nyugodtan mellé és köszönés bemutatkozás után, ha nem tapasztaltok elutasító magatartást kezdjetek könnyed beszélgetésbe. Csak annyi információra légy kíváncsi amennyit Te magadról is szívesen megosztasz. A látogatóknak tiszteletben kell tartani a résztvevő párok vagy csoportok magánéletét, valamint azon kívánságát, hogy személyes életükről csak az általuk jónak látott információkat osztják meg.

"Mindent szabad, amit a másik fél is elfogad."  Mindent lehet a partner/partnerek beleegyezésével, de SEMMI SEM KÖTELEZŐ! Eljöhetsz csak nézni a többieket, semmit sem KELL csinálnod, amit nem akarsz! Egyben azonban mindenki biztos lehet, csak az történik, amit Ő szeretne mivel az etikettben legfőbb szabály a diszkréció után, hogy a NEM az NEM. Az érintkezés csak minden fél teljes beleegyezésével történhet.

Ha azt akarod, hogy a jelen lévők közül (párral vagy szóló férfival, hölggyel) intim kapcsolatot létesíts, beszéljétek meg egymással a társalgóban vagy a bárpultnál. A célzott (de udvarias) kérdések megengedettek és bátorítást adnak, hogy közösen éljétek meg a fantáziátokban szereplő vágyakat. Az általad kiszemelt partner testét érintsd meg egy ártalmatlan helyen, és a reakciójából lemérheted, hogy milyen szinten fogadja a közeledésedet. Mindenesetre, a "NEM" -et vagy a negatív reakciót tiszteletben kell tartani. A visszautasítást visszakérdezés, és erőszakoskodás nélkül kell tudomásul venni! A szóló férfi, aki szóló hölggyel kíván ismerkedni, vagy egy párhoz csatlakozni ezt jól kiválasztott időzítéssel tegye, mert a klubban senkit sem lehet akaratával ellentétes dologra kényszeríteni.  Egy kreatív, szép üzenet az üzenő falon, vagy egy finom ital a bárban beszélgetéssel fűszerezve, illetve a klubtagok befogadó személyisége elősegíti a feloldódást.  Az este végén egy őszinte "köszönöm"-ből az újabb találkozás is kialakulhat. Azok, akik részt vesznek a swinger klub eseményein tudják, hogy ott nagy esélye van a közös szex megélésének, és így elhárulnak azok a mesterségesen felépített akadályok, mint a szégyenlősség és a negatív önértékelés.  Mindenki egyenlő, és ez attól független, hogy a társadalomban milyen szerepet töltesz be, mivel a kölcsönös szeretet, a mások igényeire történő odafigyelés kell, hogy kitöltse az este történéseinek folyamatát. Amennyiben önző módon csak a saját örömöddel foglalkozol, akkor, ezt a klubot nem a te számodra hoztuk létre, valószínűleg rossz címet választottál.

Azok a kezdő swingerezők se legyenek csalódottak, akik nem szeretkeznek egymással, másokkal már az első éjszaka. A swinger nem mindig úgy működik, ahogyan azt otthon megálmodtuk, elképzeltük. Az élmények befogadása mindig nyitott személyiséget kíván.  Ez teljesen normális reakció, mivel rövid időn belül olyan mennyiségű új inger éri az ide látogatót, amelynek feldolgozásához idő kell. Tanácsoljuk, hogy beszélgess, beszélgess, beszélgess a partnereddel az átélt, látott élményekről. Mindenki volt egyszer "kezdő", ezért a swingerben tapasztaltabb párokhoz bátran fordulhatsz, örömmel segítenek.  Leginkább az marad hosszabb ideig a swinger közösségben, aki lassan kezdi megtapasztalni a szexuális vágyainak formáit.  Senki sem haragszik, ha első alkalommal csak körülnéztek, vagy csak egy kis ízelítőt szeretnétek a swinger klub, közösségi légkörből.  Ha szeretnél hasonló élményeket, akkor látogass el egy ilyen klubba. Tudjuk ajánlani a titok69 swinger klubunkat. Mielőtt belevágsz, a partnereddel tisztázzátok mit vártok az estétől, és főleg egymástól. A kapcsolatotok helyszíni tesztelését nem tartjuk követendőnek, mivel ez úgynevezett „jégpálya”. Megbeszélés nélkül veszélyes a helyszínen kipróbálni, hogy milyen messzire mehettek az erotika átélésében.  Azt is közösen döntsétek el mi az a határ a testi érintkezés alkalmával, ami mindkettőtök által elfogadható. Gondoskodjatok egy közös jelről, vagy jelzésről, amellyel azt jelezhetitek a partneretek számára „Itt a határ”. Könnyebb ekkor kiszállni, mint később elmenekülni vagy másokat kényelmetlen helyzetbe hozni.  Elvégre itt mindenkinek az a célja, hogy egy kellemes élménnyel gazdagodjon anélkül, hogy másokat megbántana érzéseiben. Nálunk nincs megfelelési kényszer.

A meggondolatlan óvszer nélküli Szex-et nem tartjuk kívánatosnak, amit a swingerezők közösségének többsége is elítél. A törzsvendégek között kialakult kölcsönös bizalom és egyetértés mellett is javasoljuk a védekezést. A klub látogatói boldog, szexi, szórakoztató és pihentető légkörben akarják eltölteni az estéjüket, és másnap épen, egészségesen szeretnének hazatérni. Számíthattok arra, ha kettesben heveredtek le valamelyik szobában, akkor többen csatlakozni szeretnének. Egy szó, egy érthető jelzés elég ahhoz, hogy a közeledő fél értse a szándékaitokat. Szex közben is – kölcsönösség esetén - bármikor beszállhattok még azokhoz is, akikkel előtte nem beszélgettetek.  Ha egy szoba foglalt a lehető legnagyobb csendben próbálkozz csatlakozni a bennlévőkhöz. A hölgyek és az urak is bármikor mondhatnak nemet a másiknak, és természetesen nem szükséges megindokolnia a döntését.

A jó hangulatot nem lehet erőltetni, sem boltban megvásárolni.  Szóval jó hangulatban érkezzetek, és a vidám viselkedés mindenkire jó benyomást tesz. Ez mindannyiunk érdeke mivel azért szervezzük a klubesteket, hogy a kezdő, valamint rendszeres vendégeinkkel sok jó dolog történjen, és boldogan, kellemes hangulatban távozzanak tőlünk.

Itt a lehetőség megtapasztalni a mások előtti - másokkal történő - szeretkezés semmihez nem hasonlítható élményét, megízlelni az örömszerzés magasabb szintjét. Nem ígérjük, hogy az este során bármilyen kapcsolat is ki fog alakulni, mert ez egyedül rajtad, és a többi vendégen múlik. A kölcsönös szimpátia kialakulását követően, azt tehettek egymással, ami jól esik, ha első alkalommal nem alakul ki, akkor gyere el újra, hátha máskor szerencsésebb leszel.  Mi csak az igényes, kulturált helyet biztosítjuk az ismerkedéshez, nem közvetítünk partnert, szexpartnert.

A lényeg: Te jól érezd magad a bőrödben.

Kellemes időtöltést kívánunk!

 

Forrás: Internet